„Можеме ли во НАТО и ЕУ без компромис?„ трибина на ГЕМ

29.06.2010 15:19 | KumanovoNews

 Македонија се наоѓа во еден од позначајните моменти во процесот на евроинтеграција, а тоа е поводот за средба и конструктивна дебата со граѓаните, велат од „Граѓани за европска Македонија“ .

„Можеме ли во НАТО и ЕУ без компромис?„ трибина на ГЕМ

 Иницијативата „Граѓани за европска Македонија“ вечерва организира трибина на тема „Можеме ли во НАТО и ЕУ без компромис?„ Трибина ќе се одржи во просториите на Советот на Општина Куманово во зграда на поранешен Комитет, со почеток во 18 часот.

Иницијаторите Владимир Милчин, Бранко Героски, Никола Гелевски, Роберто Беличанец, Мерсел Биљали и Жарко Трајаноски и членовите на ГЕМ ќе продискутираат со граѓаните на тема Можеме ли во НАТО и ЕУ без компромис? Македонија се наоѓа во еден од позначајните моменти во процесот на евроинтеграција, а тоа е поводот за средба и конструктивна дебата со граѓаните-се вели во соопштението на ГЕМ.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk