Прекин на водоснабдувањето на четири улици во градот

23.02.2021 - 09:54

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска без вода ќе бидат потрошувачите на четири улици.

Прекин на водоснабдувањето на четири улици во градот

Како што информира ЈП „Водовод“ без вода ќе бидат: ул. Миле Кипра, ул. 315 нас. Иго Тричковиќ, ул. Ефто Спасовски и ул. Веселин Маслеша.2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk