Приклучен бај - пасот на водоводната мрежа

15.06.2010 20:18 | KumanovoNews

ЈП „Водовод„ ги известува граѓаните дека во текот на попладневните часови приклучен е т.н. бајпас, со што се обезбедуваат дополнителни количини на вода и зголемен е дотур на сирова вода на Филтер станицата.

Приклучен бај - пасот на водоводната мрежа

 Поради тоа во вечерните часови, целосно ќе се нормализира снабдувањето со вода во сите делови на градот.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk