Бајага во Куманово

20.12.2009 00:00 | KumanovoNews

Српската  звезда Момчило Бајагиќ - Бајага и неговaта група Инструктори,  ќе одржат концерт во Куманово. На Градскиот плоштад Бајага ќе пее 2,5 часа по што ќе следува спектакуларен огномет.

Бајага во Куманово

Минатата година за истиот празник пееа Петар Грашо, Јелена Розга и  Борис Новковиќ, а концерти на градскиот плоштад имале и Здравко Чолиќ, Хари Варешановиќ, Владо Јаневски,покојниот Тоше Проевски, групата Синетезис и други. Концертите се под покровителство на  Советот на Општината и градоначалникот.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk