500x100-1
28. 06. 2019 12:33

Два дена „Мото рок фест“ во Куманово

Два дена „Мото рок фест“ во Куманово

На паркингот пред градските базени, вечерва започнува „Мотор рок фест 2019“ во организација на Мото клуб „Мечки, а со поддршка на Општина Куманово и Фондацијата за култура и спорт, по повод одбележувањето на 500 години Куманово.

Во две вечери на фестивалот, за посетителите ќе има богата музичка и забавна програма.

АГЕНДА - МОТО РОК ФЕСТ – КУМАНОВО 2019

ПЕТОК, 28 јуни 2019

20:00 RadioStage Куманово

21:30 SYNDICATE Куманово

23:30 BRASS BROTHERS Битола

02:00 Затворање на првата вечер

САБОТА, 29 јуни 2019

 12:00 Почеток, Градски Базен Куманово

15:30 Foam Party

17:30 Stunt Show Никола Радојковиќ, Србија

19:00 ДЕФИЛЕ

19:30 E.O.S. Куманово

20:30 WARDENCLYFFE Куманово

21:30 LIVE WIRE Скопје

23:30  METALLICA BY BLACK, Нови Сад, Србија

02:00 Затворање на Фестивалот