03. 01. 2010 14:18

Изберени спотови на деценијата

Изберени спотови на деценијата

Изберен е најдобар спот во минатите десет години. Интересно е дека во изборот не пресуди буџетот со кој е направен спотот, скапоцената опрема, сценографијата и специјалните ефекти. Најважната беше идејата.

Сепак се смета дека одлучувачки фактор беше тоа што спотот го бираа фановите и гледачите со директно гласање на интернет. Победата ја однесе Бијонсе со спотот за песната „Single Ladies“. Таа веќе триумфираше на поделбата на наградите за спот на годината на МТВ. Провокативен спот на една  од најпопуларните пејачки на денешницата е виден на глобалната мрежа повеќе од 350 милиони пати.

Изберени спотови на деценијата

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk