21. 12. 2009 00:00

Сузан Бојл ќе пее во новиот филм за Џејмс Бонд

Сузан Бојл ќе пее во новиот филм за Џејмс Бонд

По издавањето на дебитантскиот албум, кој се продаде во рекорден број, Сузан Бојл ќе пее новиот филм за Џејмс Бонд. Насловната нумера на композиторот Монти Норман и продуцентите на филмот сериозно размислуваат Бојл да ја испее нумерата.

- Сериозно размислуваат за тоа бидејќи таа има права боја на гласот, истакна Норман.

Бојл предлогот го прифатила со воодушевување. Снимањето на новиот продолжеток за британскиот таен агент се уште не почнало, но главниот актер, Даниел Крег изјави дека треба да почне кон крајот на 2010 година.

Минатата година песната за Џејмс Бонд ја пееја Алиша Кис и Џек Вајт од Вајт Страпс.

Сузан Бојл ќе пее во новиот филм за Џејмс Бонд

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk