500x100-1
10. 11. 2010 12:08

Корнер го освои Турнирот во мал фудбал

Корнер го освои Турнирот во мал фудбал

Екипата на Корнер го освои годинешниов Турнир во мал фудбал, по повод 11 Ноември, Денот на ослободувањето на Куманово.

Финалето на турнирот се играше со екипата на Ројал во Спортската сала, кој заврши нерешено, па победникот го одлучија на пенали. Корнерци беа поуспешни и со 4:1 во пенали го добија натпреварот. Пехарот на победникот го врачи Виктор Божиновски претсетател на Општинскиот сојуз на спортови.