500x100-1
25. 08. 2010 12:40

Мото трка во Забел

Мото трка во Забел

 Во сабота во Општината Старо Нагоричане ќе се одржи традиционалната мото-крос трка „Забел 2010„ во организација на градоначалникот и Мотоциклистичката федерација на Македонија.

 Државното првенство ќе се одржи во м.в. Забел во Старо Нагоричане. Трката е организирана по европски стандарди, а ќе учествуваато познати имиња во мото-крос натпреварувањата од нашата земја и странство.

Мото трка во Забел

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk