Анкета за имунизација против ковид-19 во општините од Североисточниот регион

21.02.2021 - 21:33

Преку масовна вакцинација во целиот свет се обезбедува колективен имунитет и заштита на здравјето на населението во време на пандемија на ковид-19.

Анкета за имунизација против ковид-19 во општините од Североисточниот регион

Какво е Вашето мислење и став за имунизацијата? Имате ли искуство што би го споделиле со нас?

Ве покануваме да одговорите на кратката анкета на Кумановоњуз, доколку сте жител на некоја од општините од  Североисточниот регион.

Нашата цел е да ги презентираме Вашите ставови во јавноста за најавената вакцинација и за функционирањето на системот за имунизација.

И секако, да дадеме придонес за актуелизирање на проблемите со кои се соочуваат граѓаните и нивно решавање.

Ве повикуваме да одговорите на дадениот прашалник!


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk