Анкета за вклученост на младите во развој на заедницата

22.06.2021 09:28 | KumanovoNews

Анкетниот прашалник има за цел да покаже колку младите се вклучени во креирањето на политики за развој на локалната заедница. Преку овој прашалник ќе се лоцираат приоритетите и потребите на младите во Куманово, по што ќе се работи на нивно решавање. Затоа ги повикуваме сите млади луѓе до 26 години да дадат свој придонес во истражувањето и да го споделат своето мислење за оваа многу значајна тема.

Анкета за вклученост на младите во развој на заедницата

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk