Без вода потрошувачите на пет улици во градот

17.09.2021 09:54 | Сузана Николиќ

Поради интервенции на водоводната мрежа денеска времено без вода ќе останат потрошувачите на 5 улици во градот.

Без вода потрошувачите на пет улици во градот

Според ЈП „Водовод“ прекин во водоснабдувањето ќе имаат:

ул. Крсте Мисирков бр. 19 и околните објекти

ул. Тоде Думба бр. 8 и околните објекти

ул. Михајло Пупин

ул. Егејска Македонија

м.в. Спомен Костурница

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk