Без вода потрошувачите на повеќе локации во градот

14.09.2021 09:57 | Сузана Николиќ

Ова е прегледот на улици и локалитети во град Куманово кои ќе бидат времено без вода Поради интервенции на водоводната мрежа денеска без вода ќе останат потрошувачите на повеќе улици во градот.

Без вода потрошувачите на повеќе локации во градот

Според ЈП „Водовод“ прекин во водооснабдувањето ќе има на следниве улици:

ул. 110, нас. Карпош

ул. Поток Серава

ул. Киро Антевски

ул. Никшиќка

ул. Титова Митровачка

ул. Студена Вода, нас. Вера Которка

ул. Егејска Македонија

ул. Романовска бр. 7

ул. Вардарска

ул. Владимир Назор

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk