Државна изложба на расни кучиња викендов во Куманово

14.09.2021 09:02 | Сузана Николиќ

На спортските терени на Градскиот кеј во Куманово, во сабота и недела ќе се одржи Државна изложба на расни кучиња.

Државна изложба на расни кучиња викендов во Куманово

Организатори на изложбата се Кинолошко друштво "Кинолог" од Куманово во соработка со Бултериер клуб и Македонски клуб на пудли.

Сите информации за учество на изложбата заинтересираните можат да ги добијат на телефон: 078 208 043 и 071 291 407.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk