29. 11. 2019 11:30

„Гитаријада 2019“ вечерва во Занаетчискиот дом во Куманово

„Гитаријада 2019“ вечерва во Занаетчискиот дом во Куманово

Во Занаетчискиот дом во Куманово, вечерва во 18.30 часот, ќе започне „Гитаријада 2019“ во организација на „Арт Атак“.

Вечерта ќе ја отворат кумановските рок ветерани кои ќе ги возобноват своите бендови: Лектира, Ека Ника, Илинден, Берлински зид, Тумба...

Потоа ќе настапат и бендови од соседните држави Црна Гора и Србија, како и бендовите "Wardencliffe", Куманово, "Misantrope", Битола, "Cursed Heart" Куманово, "Inner Hate", Кичево, "Halfgod", Кичево, "Zima Blue", Велес , "Fiction", Скопје, "Ruststained" Скопје, "Rubin", Куманово.

Влезот е слободен.


2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk