Конкурс за именување нотар во Куманово

19.07.2021 13:38 | Сузана Николиќ

Министерството за правда објави конкурс за именување нотар за подрачјето на Основниот суд во Куманово.

Конкурс за именување нотар во Куманово

Кандидатот треба да е дипломиран правник со четиригодишно високо образование, да има положени правосуден и нотарски испит, државјанин на РСМ и др.

Конкурсот може да се види на следниот линк.

2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk