Се средува Стариот парк

10.06.2010 16:25 | KumanovoNews

 Екипи на ЈП „Чистота и Зеленило„ од вчера започнаа со чистење и уредување на градскиот парк зад Автобуската станица. Работниците го изнесуваа ѓубрето, ја косеа тревата и ги кастреа гранките на дрвјата.

Се средува Стариот парк

 Ова е редовна акција за одржување на јавно-прометни и зелено цветните површини во градот. Кога ќе завршиме тука ќе продолжиме на локалитетот Табакана, каде истотака, треба да се окоси тревата и да се исчисти просторот-велат одговорните во претпријатието.  


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk