10. 10. 2020 08:43

9 најголеми машки стравови во љубовните врски

9 најголеми машки стравови во љубовните врски

Иако важат за посилна половина, мажите всушност имаат ирационални стравови кои на нас можеби воопшто не би ни паднале на памет.

-  Дека девојката ги изневерила и дека тоа го знаат сите останати освен него.

-  Дека е лош во кревет, а тоа никој не сака да му го каже.-

-   Дека партнерката е таен агент\чудовиште\психопат како во хорот филм.

-   Дека семејството на неговата девојка го мрази.

-   Дека односот помеѓу него и неговата партнерка за некое време ќе стане уште полош.

-  Дека неговата партнерка за него мисли дека е здодевен.

-  Дека неговата партнерка се сомнева дека е изневерена, а тоа сепак не е точно.

-  Дека некој ќе му ја преземе партнерката.

-  Дека за некое време ќе полуди од своите наметливи мисли.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk