26. 10. 2010 13:20

Мадона со сопствени студија за фитнес

Мадона со сопствени студија за фитнес

За две недели првиот фитнес центар ќе се отвори во Мексоко. Синџирот ќе го носи името „Hard Candy“, а вакви центри планира да отвори по целиот свет

Американската пејачка, која своето тело го доведе во состојба на совршена затегнатост, одлучила да им помогне и на другите жени.Поради тоа Мадона (52) одлучила да отвори синџир на фитнес центри. Првиот ќе биде во Мексико, а ќе го отвори за две недели. Синџирот ќе го носи името „Hard Candy“, а вакви центри планира да отвори по целиот свет.

Светските турнеи на Мадона не однесоа на многу од нашите омилени места. Се радуваме што на многу места ке се отворат „Hard Candy“, изјавил нејзиниот менаџер Гај Осериј.

Членовите ќе може да вежбаат танцување, возење велосипед и јога, а на располагање ќе имаат и сауна, бањи со пареа и бар со здрави сокови.

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk