06. 01. 2010 14:01

На интернет се појави новата песна на Мајкл Џексон

На интернет се појави новата песна на Мајкл Џексон

Дел од необјвената песма „Another day“ на мајкл Џексон снимена заедно со неговиот колега Лени Кравиц се појави на Интернет.

Кравиц веќе потврди песмата е недовршена и тој нема ништо со нејзиното објавување. Тој изјавил дека неговата соработка  со кралот на поп музиката е најдоброто музичко искуство кое некогаш го доживеал.

Адвокати на музичката куќа „Сони и Џексон естејт“ се обидуваат да ја отстранат песната од Интернетот.

Се верува дека постојат уште песни кои Мајкл џексон ги снимил пред својата смрт.

На интернет се појави новата песна на Мајкл Џексон

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk