Откажан фестивалот „Егзит“ за оваа година

26.07.2020 15:11 | KumanovoNews

Откажана е организацијата на 20-от јубилеен „Егзит“. Фестивалот се одржува во Нови Сад, на Петроварадинската тврдина.

Откажан фестивалот „Егзит“ за оваа година

„Драги пријатели, за жал здравствената ситуација во Србија се уште не е подобрена. Вашето здравје и безбедност ни е на прво место, па одлучивме да ја откажеме прославата за 20 годишното постоење на „Егзит“ фестивалот“, велат во соопштението.

Настанот требаше да се одржи од 13-ти до 16-ти август оваа година на Петроварадинската тврдина. Информациите за враќање на средствата од билетите на тие кои нема да сакаат да ги зачуваат за наредната година, ќе излезат наскоро.

(Д.Д.)


2008 - 2021 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk