25. 02. 2011 15:20

„Стара кока, добра јуха“ - 96-годишна ескорт дама

„Стара кока, добра јуха“ - 96-годишна ескорт дама

 Мили Купер има 96 години и работи како дама за придружба. Неделно има по двајца клиенти, а секој ескорт го наплатува и до 1.500 долари

Годишно заработува 100.00 долари и е задоволна со својата заработувачка. Со таа професија се занимава уште од крајот на Втората светска војна, а почнала откако нејзиниот сопруг ненадејно починал.

Од Лондон на 27 години се преселила во Лас Вегас, откако се вљубила во еден богат Американец. Откако тој починал, поради себе и поради својата ќерка морала некако да се снајде бидејќи веќе немала никакви извори на приходи.

Отворила сопствена агенција и договарала средби со девојките кои работеле за неа. Иако имала пауза од 25 години и не се занимавала со придружба, одлучила да се врати на старата работа, но овој пат самостојно.

 Денешните девојки одат по градот слаби, речиси голи и имаат големи гради. Целата индустрија стана одвратна, јас барем одржувам некакви стандарди. Облечена сум елегантно, а мојата клиентела ја сочинуваат фини господа, заклучи Мили која во својата кариера спиела со околу 3.500 мажи.

„Стара кока, добра јуха“ - 96-годишна ескорт дама

2008 - 2019 Kumanovonews.mk • Сите права се задржани. Текстовите не смеат да се печатат или емитуваат, во целина или во делови, без договор со Kumanovonews.mk